Łącznie 165 opinie4.61/5.00
2/5
2022-07-01
Beznadzieja jednym słowem, na towar czekałem 2 tygodnie! Mimo, że przelew był bezpośrednio podczas zakupu. Czat nie istnieje tak jak ta fatalna strona, za nią idzie naganny kontakt z klientem. Polecam uczyć się od konkurencji. NIGDY WIĘCEJ!!!
Rafał, Kielce
Przydatność opinii: 00
1/5
2022-07-01
Nie otrzymałam to jak wystawić opinie. Kilkanaście telefonów maili i dopiero jakąś reakcja
Jolant, Kielce
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-06-29
Ks. Marek, Krużlowa Wyżna
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-06-28
Marcin, Czarnków
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-06-27
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem, dostawa przebiegła prawidłowo. Bardzo sympatyczna obsługa.
, Pułtusk
Przydatność opinii: 00
1/5
2022-06-23
Zapłaciłem za towar 6 maja. 16 maja dopytywałem jak sprawa z przesyłką - zapewniano mnie "Obrazy powinny dziś najpóźniej jutro wyjechać z naszego magazynu" Obrazy dotarły do mnie 6 czerwca!!! Rozumiem że opóźnienia w wysyłce, czy też kompletowanie towaru. Natomiast nie toleruję tego jak ktoś mnie okłamuje. Po za tym "Gratis!" nie dotarł wcale.
Marek, Jastrzębie-Zdrój
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-06-19
Ikona Jezusa Chrystusa Króla jest piękna. Ale trochę wydłużony czas. Ale i tak warto było poczekać. Polecam.
Magdalena, Warszawa
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-06-19
Marcin, Poświętne
Przydatność opinii: 00
1/5
2022-06-18
Ikona taka, jak ją sobie wyobrażałem i jakiej się spodziewałem. Polecam ASLANA. I to bardzo.
Jerzy, Racibórz
Przydatność opinii: 00
1/5
2022-06-16
Zamówienie nie zostało wysłane, mimo wielu maili o tym zapewniających. Po kontakcie telefonicznym z dwoma pracownikami(różnymi) i obietnicach oddzwonienia z informacją co stało się z moim zamówieniem, nikt się do mnie nie odezwał. To pierwsza opinia jaką kiedykolwiek wystawiałam, ale nigdy tak źle w żadnym sklepie mnie nie potraktowano. Nie polecam nikomu!!!!
Centrum INSIGNIS, Lublin
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-06-15
Bardzo miła i szybka obsługa. Tranzakcja przebiegła pomyśnie. POLECAM !!!!
Agata, Susz
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-06-13
Małgorzata, Terespol
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-06-13
Super
Katarzyna, Nurzec Stacja
Przydatność opinii: 00
1/5
2022-06-13
Bardzo utrudniony kontakt ze sklepem bardzo!Telefony nie odbierane na maile nie odpisują....szkoda.Zgłaszałam reklamację na wysłaniu ememesa z mojej strony się skończyło....cisza!
Ewa, Poznań
Przydatność opinii: 01
5/5
2022-06-11
Magdalena, Ostrowite
Przydatność opinii: 00
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel