Łącznie 17 opinie4.88/5.00
5/5
2022-09-30
Zamówienie zrealizowane w krótkim terminie, łóżeczko doszło w idealnym stanie, ze wszystkimi elementami. Kontakt z biurem obsługi klienta bardzo dobry, polecam zakupy u Tego producenta!
Dominika, Rawa Mazowiecka
Przydatność opinii: 00
4/5
2022-09-20
Katarzyna, Warszawa
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-09-07
Kontakt z firmą bardzo profesjonalny, miły. Bardzo rzeczowe, otwarte i uprzejme Panie, nastawione pro klientowi. Nie było produktu w wybranym przeze mnie kolorze, to Panie od razu poinformowały mnie o tym i zaproponowały inny. Zaznaczę jeszcze, że Mąż zamówił łóżeczko Bellamy Up! Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo ładne i solidnie wykonane. Troszkę czasu zajmuje złożenie, ale spokojnie można sobie z tym poradzić
Izabela, Łódź (Łódź-Bałuty)
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-09-07
Patrycja, Szczytniki
Przydatność opinii: 00
4/5
2022-09-05
Oczekiwałbym, że osoba, która informuje mnie o braku na magazynie zamówionego przeze mnie artykułu od razu też zaproponuje mi zamiennik, w tym przypadku ten sam produkt ale w innym kolorze. A tak to poczułem się jak niechciany klient, któremu mówi się "NIE MA" i już.
PRZEMYSLAW, LODZ POLAND
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2022-09-07
Dziękujemy za opnię. Ogromny nacisk stawiamy na obsługę naszych klientów i ich zamówień. Każda opinia jest dla nas bardzo ważna bo dzieki nim stale możemy sie rozwijać i wprowadzać zmiany. Pozdrawiamy
5/5
2022-08-30
Regał jest równie atrakcyjny na żywo, jak na zdjęciu ;-).
Natalia, Łódź (łódź-widzew)
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2022-09-07
Dziękujemy za pozytywna opinię. Pozdrawiamy
5/5
2022-08-22
Naprawdę dobre podejście do klienta:)
Anna, Trzebiatów
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2022-08-12
Dziękujemy za opinię
5/5
2022-08-16
Profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa.
Aleksandra, Piaseczno
Przydatność opinii: 10
5/5
2022-08-10
Piękny zestaw, ładnie wykończony, bardzo miły w dotyku. Polecam serdecznie
IGA, Wasilków
Przydatność opinii: 20
Odpowiedź sklepu2022-08-10
Dziękujemy za pozytywną opinię
5/5
2022-08-10
Sylwia, Kozienice
Przydatność opinii: 20
Odpowiedź sklepu2022-08-10
Dziękujemy za opinię
5/5
2022-08-02
Zuzia, Lubliniec
Przydatność opinii: 30
Odpowiedź sklepu2022-08-02
Dziekujemy za pozytywną opinię
5/5
2022-07-25
Małgorzata, Kraków
Przydatność opinii: 30
Odpowiedź sklepu2022-08-02
Dziękujemy za opinię
5/5
2022-07-06
, Łódź
Przydatność opinii: 20
Odpowiedź sklepu2022-08-02
Dziękujemy za opinię
5/5
2022-07-04
Polecam
, Łódź
Przydatność opinii: 20
Odpowiedź sklepu2022-08-02
Dziekujemy za pozytywna opinię
5/5
2022-06-28
, Gdańsk
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2022-08-02
Dziękujemy za opinię
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixelpixelpixel