Łącznie 61 opinie4.95/5.00
5/5
2022-09-14
Pięknie zapakowana każda rzecz oddzielnie cudowne sprzedające bardzo pozytywnej energii polecam bardzo serdecznie zamówienie na czas kompletny
Agnieszka, Warszawa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-09-15
Wspaniała ocena od wspaniałej Klientki. Dziękujemy! :)
5/5
2022-09-10
Obsługa i towar najwyższej jakości! Serdecznie polecam!!!
Magdalena, Staszów
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-09-13
Dziękujemy i bardzo serdecznie pozdrawiamy :)
5/5
2022-09-09
Sylwia, Głogów
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-09-13
Dziękujemy bardzo :) Będzie nam miło gościć Panią ponownie:)
5/5
2022-09-07
Cudowna torebka, szybka przesyłka i prezent niespodzianka
Agniewszka, Gorlice
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-09-13
Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę:)
5/5
2022-09-05
Bardzo jestem zadowolona z obsługi daje 10/10
Anna, Będzino
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-08-29
Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek :)
5/5
2022-09-04
Torebka boska, ale to ręcznie napisane podziękowanie od dziewczyny skradły moje serce❤️
Sylwia, Pieszyce
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-09-13
Dziękujemy za wzruszającą opinię, pozdrawiamy :)
5/5
2022-09-04
Jestem pod wrażeniem. Torebka przyszła szybciutko, zapakowana bardzo elegancko, z prezencikami i liścikiem wypisanym ręcznie - dawno nie cieszyłam się jak dziewczynka, otwierając pudło od kuriera. Polecam!
Lidia, Żerków
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-09-13
Ta opinia dodaje nam skrzydeł, bardzo dziękujemy! :)
5/5
2022-09-03
JOANNA, JAWORZNO
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-09-13
Bardzo dziękujemy :)
5/5
2022-09-01
Rewelacja ……. Pani przemiła …zyczliwa.Torba pięknie zapakowana …starannie i mała niespodzianka
Dorota, Zgierz
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-09-13
Pięknie dziękujemy! Serdecznie Panią pozdrawiamy :)
5/5
2022-08-29
Bardzo sprawna obsługa zamówienia i doskonały kontakt ze sklepem. Bardzo polecam!! 10 gwiazdek.
Joanna, Płock
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-08-30
Z ogromną radością dziękujemy:)
5/5
2022-08-28
Zachęcam do zakupów w sklepie #ciekawatorebka. Miły i przyjemny kontakt, a nowa kolekcja Anekke przepiękna. Polecam ;)
Iwona, Wrocław (Wrocław-Fabryczna)
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-08-29
Bardzo dziękujemy za piękną opinię :)
5/5
2022-08-27
Zakupy w tym sklepie… uzależniają :) Już samo rozpakowywanie przesyłki to czysta przyjemność z wieloma niespodziankami
Marzena, Nysa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-08-29
Pani Marzeno z radością powitamy Panią u nas ponownie :)
5/5
2022-08-27
Torebka świetna, obsługa sklepu doskonała - gorąco polecam!!!!
Małgorzata, Wilkowice
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-08-29
Bardzo serdecznie dziękujemy :)
5/5
2022-08-21
Produkt doszedł bardzo szybko obsługa bardzo miła pomocna zawsze doradzi
Sylwia, Jelenia Góra
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-08-23
Bardzo dziękujemy, było nam miło gościć Panią ponownie u nas w sklepie.
5/5
2022-08-08
Anna, Kraków
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-08-08
Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę, zapraszamy Panią serdecznie na kolejne zakupy :)
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel