5/5
2022-10-03
Mateusz, Żabno
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Dziękujemy za pozytywną opinie Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-03
Szybka obsługa, jakość zgodna z opisem
Adrian, Krasnosielc
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Dziękujemy za zostawienie pozytywnego komentarza i oceny Pozdrawiamy i Zapraszamy ponownie, Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-03
Jarosław, Więcbork
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Dziękujemy za pozytywną opinie Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-02
Towar zgodny z opisem.
Paweł, Krzeszyce
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Dziękujemy za pozytywną opinię Pozdrawiamy Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-02
Bardzo szybka wysyłka ,zgodna z zamówieniem . Dobry kontakt z doradcom technicznym .Polecam Climatstore
Marek, Szczecin
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Szanowny Kliencie! Jest nam niezmiernie miło widząc Twoje zadowolenie z naszych usług. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-02
Ok
Anna, Warszawa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Dziękujemy za pozytywny komentarz i ocenę Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-02
polecam
Przemysław, Lanckorona
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Drogi Kliencie! Dziękujemy za pozytywny komentarz i ocenę Zespół Climatstore.pl
4/5
2022-10-02
Łukasz Wagstyl, Tychy
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Dziękujemy za zostawienie opinii :)
5/5
2022-10-02
Katarzyna, Kraśnik
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Dziękujemy za pozytywną opinię ! Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-02
Szybką i sprawna obsługa. Polecam jako jedna z nielicznych firma bardzo szybko odpisuje na wiadomości i nanoszą zmiany.
Marta, Koszalin
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Dziękujemy za pozytywny komentarz oraz docenienie naszej pracy . Pozdrawiamy i Zapraszamy ponownie Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-02
Produkty dobrej jakości + szybka realizacja zamowienia. Polecam ! ! !
Sylwia, Bralin
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Drogi Kliencie! Jest nam niezmiernie miło móc widzieć Twoje zadowolenie! Dziękujemy i zapraszamy ponownie! Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-02
OK
Mirosław, Poznań
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Dziękujemy za pozytywną opinię! Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-01
Przesyłka dotarła błyskawicznie, towar zgodny z opisem!
Mateusz, Jurków
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Szanowny Kliencie! Bardzo dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Będziemy starali się dalej. Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-01
Szybka, sprawna wysyłka, polecam :)
Mariusz, Wieliczka
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Drogi Kliencie! Dziękujemy za pozytywny komentarz i ocenę Pozdrawiamy Zespół Climatstore.pl
5/5
2022-10-01
Doskonała obsługa, polecam
Tadeusz, Bojadła
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-03
Drogi Kliencie! Jest nam bardzo miło widzieć tak pozytywny komentarz. Zapraszamy ponownie . Zespół Climatstore.pl
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel