Łącznie 696 opinie4.81/5.00
5/5
2021-07-23
Szybką wysyłka towar zgodny z opisem dobre ceny polecam
Marta, Malkinia
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-21
Sebastian, Szczecinek
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-21
Polecam, wszystko bardzo sprawnie
Sylwia, Warszawa
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-21
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam sklep!
Aleksandra, Łódź
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-21
oki
Jacek, Warszawa
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-20
Bardzo szybka wysyłka. Produkt dobrze zapakowany, nie miał prawa się uszkodzić. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, a córka z prezentu.
Ilona, Kazimierz Dolny
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-19
Sprawnie i szybko.
Małgorzata, Łódź
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-16
Jestem bardzo zadowolony od rozmowy poczynając na dostawie kończąc. Pozdrawiam
Tomasz, Józefosław
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-16
Ekspresowa realizacja zamówienia. Zamówilam w środę a w czwartek przed południem przesyłka była już u mnie. Polecam
Agnieszka, Gdańsk
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-15
Sandra, Świętochłowice
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-14
Super kontakt, bardzo szybka dostawa, zabawka zgodna z opisem w 100 % polecam
Ewa, Obryte
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-14
Przesyłka dotarła do nas bardzo szybko! Dobrze zapakowana. POLECAM!
Agnieszka, Lubin
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-13
Szybko, sprawnie, profesjonalnie!!! Serdecznie polecam!!!
Beata, Ujazd
Przydatność opinii: 00
4/5
2021-07-12
Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona, towar zgodny z zamówieniem, dobra obsługa. Jednak według informacji umieszczonej przy zabawce miała być ona wysłana tego samego dnia, a niestety wysyłka nastąpiła dopiero na drugi dzień. Gdyby dziecko było trochę starsze, to byłoby bardzo rozczarowane, gdyż mama obiecała jutro prezent a tu prezentu nie było. Poza tym wszystko ok.
Anna, Ujście
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-09
Bardzo dobry kontakt, towar zamówiony w jednym dniu a w następnym dostarczony. Szczerze polecam sklep.
Anna, Pajęczno
Przydatność opinii: 00
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel