Łącznie 44 opinie4.77/5.00
5/5
2023-02-06
Lidia, Łódź
Przydatność opinii: 00
5/5
2023-01-24
Wszystko się zgadza z opisem, szybka wysyłka . Polecam
Agata, Marki
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-01-25
Śliczne dzięki za podzielenie się swoją opinią. Dziękujemy za zakupy u nas i zapraszamy ponownie!
5/5
2023-01-11
Wszystko sprawnie
Anna, Łowicz
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-01-12
Dziękujemy za zakupy! Niech się dobrze noszą!
5/5
2022-11-23
Wszystko było ok
Lidia, Grodzisk Mazowiecki
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-11-23
'Wszystko ok' zawsze nas bardzo cieszy! Dziękujemy za Pani ocenę i zapraszamy po kolejne podkolanówki :-)
5/5
2022-11-22
Szybko i sprawnie
Aneta, Skąpe
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-11-23
Dziękujemy za zakupy. Cieszy nas Pani zadowolenie. Jak te się zużyją, zapraszamy po kolejne pary pończoch :-)
5/5
2022-10-21
Towar zgodny z opisem i termin doręczenia dotrzymany.
Andrzej, Częstochowa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-21
Uprzejmie dziękujemy za feedback. Dokładamy starań, aby realizacja zamówienia była szybka i sprawna, a najfajniejszą nagrodą jest dla nas zadowolenie klienta, który dzieli się z nami swoją opinią. Czekamy na Pana kolejne odwiedziny na flobo.pl Zapraszamy!
5/5
2022-10-12
Wszystko ok
Kazimierz, Starogard Gdański
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-13
Taka informacja zwrotna zawsze bardzo nas cieszy :-) Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i zapraszamy ponownie!
5/5
2022-10-07
Dostawa terminowa i towar zgodny z opisem i zamówieniem.
Andrzej, Częstochowa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-08
Bardzo nas cieszy Pana zadowolenie. Dziękujemy za zamówienia i pozytywną opinię oraz podzielenie się nią z nami i naszymi klientami :-)
5/5
2022-09-04
Zamówienie szybko zrealizowane.Komunikacja ze sklepem bez zarzutów.Polecam
Viola, Wysoka
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-09-04
Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na podzielenie się opinią o realizacji zamówienia. Miło nam, że mogliśmy szybko zrealizować zamówienie. Jak każdemu z naszych Klientów, również Pani życzymy codziennie lekkich nóg :-) Zapraszamy ponownie.
4/5
2022-08-19
Janina, Częstochowa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-21
Dziękujemy za opinie o realizacji i również tą o towarze (pończochy Professional Pani Teresa CCL2). Niech się dobrze noszą!
5/5
2022-07-21
Małgorzata, Sopot
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-10-21
Dziękujemy i zapraszamy ponownie :-)
4/5
2022-07-19
Jak zwykle ok
Rajmund, Gdynia
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-07-20
Dziękujemy za dodanie opinii. Cieszymy się, że znów zawitał Pan do naszego sklepu i zapraszamy po kolejną parę podkolanówek. /Warto pamiętać, że produkt kompresyjny powinno się stosować nie dłużej niż 6 miesięcy. Potem czas na nowe :-)/
5/5
2022-05-24
Dziękuję za szybką i sprawna realizację zamówienia
Monika, Wieleń
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-25
Również dziękujemy! Cieszy nas, że mogliśmy szybko zrealizować zamówienie.
5/5
2022-05-24
Bardzo szybka obsługa, super kontakt, towar /pończochy/ rewelacja. POLECAM!!!!!!
Elżbieta, Góra
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-24
Bardzo cieszy nas Pani opinia i serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Polecamy się na przyszłość!
5/5
2022-04-19
Marek, Pleszew
Przydatność opinii: 00
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel