Łącznie 62 opinie4.74/5.00
5/5
2024-01-28
wszystko ok
Beata, Gliwice
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-01-29
Dziękujemy za feedback i wysoką ocenę obsługi. Zespół FLOBO.
4/5
2024-01-18
Aleksandra, Warszawaol
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-01-18
Dziękujemy i zapraszamy po kolejne podkolanówki. Zespół FLOBO
5/5
2024-01-03
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, a zwłaszcza bardzo dziękuję Pani z obsługi klienta, która pomogła mi w doborze produktów. Pełen profesjonalizm. Polecam w 100%.
EWELINA, SZÓWSKO
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-01-04
Ślicznie dziękujemy za miłe słowa. Staramy się zawsze pomóc , a jeśli trzeba doradzić w wyborze. Niech się dobrze noszą! Zapraszamy ponownie. Zespół FLOBO
5/5
2023-12-14
Sławomir, Wiączyń Dolny
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-12-14
Dziękujemy za wysoką ocenę realizacji. Flobo
1/5
2023-11-20
No niestety nie jestem zadowolona, po pomiarze nogi centymetrem i wyborze rozmiaru podkolanówkami pisało ze ma w obwodzie 51, kiedy ja otrzymałam okazało się że ma 28 cm , na oko było widać że będzie mała, więc chciałam zwrócić, ponieważ nie była tania 250 zł, a tu okazuje się że nie ma zwrotów, mimo zapewnień na stronie jak i w pudełku z pończochami jest informacja o 14- dniowym odstąpieniu od umowy. Nabijanie klienta w butelkę- nowe, nie zakładane, oryginalne opakowanie a problem ze zwrotem
DANUTA, Kraków
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-11-21
Jak informowaliśmy w korespondencji z Panią, produkty uciskowe dobiera się mierząc nogę zgodnie z instrukcją i znajdując swój rozmiar w tabeli produkt. Nie mierzy się produktu miarą krawiecką na szerokość. To nie jest zwykła odzież - to produkt medyczny.
5/5
2023-11-14
Tadeusz, Donimierz
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-11-14
Dziękujemy serdecznie za zakupy i wysoką ocenę realizacji zamówienia. Pozdrawiamy Flobo
5/5
2023-11-10
Ewa, Elbląg
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-11-14
Dziękujemy za zakupy u nas i najwyższą ocenę realizacji zamówienia. Zespół Flobo
5/5
2023-10-26
WSZYSTKO ZGODNIE Z USTALENIAMI.
JOLANTA, WYSZKÓW
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-10-27
Dziękujemy za podzielenie się opinią z nami i innymi klientami. Zapraszamy do nas po kolejną parę jak ta się 'znosi'. Warto pamiętać, że produkt uciskowy powinno się nosić nie dłużej niż pół roku, a następnie zmienić. Zespół Flobo.
5/5
2023-10-20
Wszystko Ok Dziękuję i Pozdrawiam
Grażyna, Grabów Nad Prosną
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-10-21
Również dziękujemy za wybranie naszego sklepu, dodanie opinii i zapraszamy ponownie. Zespół FLOBO
4/5
2023-10-16
Ewa, WARSZAWA
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-10-17
Dziękujemy za zakupy. Zespół Flobo
5/5
2023-10-13
Szybka realizacja zamówienia, miła obsługa. Polecam
Ewelina, Jarosław
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-10-14
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i miłe słowa. Pozdrawiamy Zespół Flobo
5/5
2023-09-08
Obsługa szybka sprawna
Elżbieta, Rusocin
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-09-09
Bardzo nas cieszy Pani opinia i bardzo dziękujemy za wybór naszego sklepu. Zespół FLOBO
5/5
2023-07-25
Wanda, Legionowo
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-09-09
Ślicznie dziękujemy za wysoką notę obsługi. Pozdrawiamy FLOBO
5/5
2023-04-13
Sprawnie
Michał, Gdów
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-04-13
To cieszy! Uprzejmie dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką notę za obsługę. Zespół FLOBO
5/5
2023-04-06
Miła obsługa. Rewelacyjny kontakt z klientem.
Anna, Raniżów
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-04-06
Dziękujemy ślicznie za miłe słowa i pozytywną opinię. Zespół FLOBO
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel