Łącznie 36 opinie4.72/5.00
5/5
2022-09-04
Zamówienie szybko zrealizowane.Komunikacja ze sklepem bez zarzutów.Polecam
Viola, Wysoka
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-09-04
Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na podzielenie się opinią o realizacji zamówienia. Miło nam, że mogliśmy szybko zrealizować zamówienie. Jak każdemu z naszych Klientów, również Pani życzymy codziennie lekkich nóg :-) Zapraszamy ponownie.
4/5
2022-08-19
Janina, Częstochowa
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-07-21
Małgorzata, Sopot
Przydatność opinii: 00
4/5
2022-07-19
Jak zwykle ok
Rajmund, Gdynia
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-07-20
Dziękujemy za dodanie opinii. Cieszymy się, że znów zawitał Pan do naszego sklepu i zapraszamy po kolejną parę podkolanówek. /Warto pamiętać, że produkt kompresyjny powinno się stosować nie dłużej niż 6 miesięcy. Potem czas na nowe :-)/
5/5
2022-05-24
Dziękuję za szybką i sprawna realizację zamówienia
Monika, Wieleń
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-25
Również dziękujemy! Cieszy nas, że mogliśmy szybko zrealizować zamówienie.
5/5
2022-05-24
Bardzo szybka obsługa, super kontakt, towar /pończochy/ rewelacja. POLECAM!!!!!!
Elżbieta, Góra
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-24
Bardzo cieszy nas Pani opinia i serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Polecamy się na przyszłość!
5/5
2022-04-19
Marek, Pleszew
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-03-14
Super
Eskulap, Oświęcim
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-03-29
Dziękujemy za pozytywną opinię o naszej pracy :-)
5/5
2022-02-16
Andrzej, Raciborowice
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-02-16
Wojciech, Przemyśl
Przydatność opinii: 00
4/5
2022-02-11
Małgorzata, Warszawa
Przydatność opinii: 00
4/5
2022-02-10
Mateusz, Ligota
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-01-18
Agata, Warszawa
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-12-15
Wszystko super. Produkt super i obsługa super! Bardzo mili i pomocni w podjęciu wyboru.
Marek, Pleszew
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-11-24
Na produkt z dodatkowym uciskiem dla stopy trzeba było poczekać ponad tydzień, ale byłam o tym uprzedzona przed zakupem, więc spodziewałam się tego. Poza tym transakcja i obsługa bardzo rzetelna oraz świetny produkt. Polecam!
Anna, Subkowy
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2021-11-24
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i poświęcenie na nią swojego czasu. Cieszy nas Pani zadowolenie i zapraszamy ponownie.
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel