Łącznie 114 opinie4.95/5.00
5/5
2024-05-19
PRZEMYSŁAW, Warszawa
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-05-05
Xxx
Lech, Warszawa
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-05-01
Super
Szymon, Gdańsk
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-20
Bardzo dobre produkty , oryginalne , szybka realizacja zamówienia bardzo przyjazna obsługa oraz atmosfera :) szybka dostawa , i ceny bardzo adekwatne , dużo promocji i rabatów , polecam ten sklep w 100% Najlepszy sklep lotniczy w małopolsce :)
Cristian, Wadowice
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-20
Zamówienie zostało zrealizowane bez żadnych zastrzeżeń, wszystko ok.
Jan, Warszawa
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-04
Barbara, Kraków
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-01
To już nie pierwsza moja opinia. W związku z tym że koszulę ze Strechem są super wygodne nie mogę napisać nic innego jak to że polecam każdemu kto ceni sobie komfort pracy !
Paweł, Gdańsk
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-03-31
Świetna obsługa, serwis na 5+,bardzo dobre ceny.
Paulina, Kraków
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-03-29
Kolejny fantastyczny zakup od Flystory.eu, nigdzie indziej nie kupuję modelów. Dodatkowy plus za to, że miałem problem z wykorzystaniem karty podarunkowej i w szybkim tempie udało się to naprawić przez kontakt z nimi na Messengerze. Bardzo jestem zadowolony i polecam!
Karol, Kraków
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-03-25
Wszystko zgodnie z zamówieniem!
Michał, Gdynia
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-03-25
Jak zwykle przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko. Wszystko bezpiecznie zapakowane, tak, by w transporcie nie doszło do żadnych uszkodzeń. Wszystko świetnie!
Kasia, Radziwiłłów
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-03-18
Paweł, Gdańsk
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-27
Dobry jakosciowo produkt oraz szybka dostawa
Maria, Sosnowiec
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-22
Jak zawsze wspaniała obsługa. Miło i pomocne :)
Amadeusz, Kraków
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-19
Monika, Warszawa
Przydatność opinii: 00
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel