Łącznie 101 opinie3.38/5.00
2/5
2021-07-28
Bardzo długi czas realizacji
Marek, Gdańsk
Przydatność opinii: 00
1/5
2021-07-28
Pierwsze zamówienie nie zostało zrealizowane przez miesiąc (w trakcie na stronie pojawił się komunikat, że zamówienie jest już zrealizowane), na maile z zapytaniem o zamówienie nie otrzymywałam odpowiedzi. Po telefonie na infolinię ktoś zajął się problemem, okazało się, że mimo statusu zamówienia, nie jest ono wysłane. Później zamówienie doszło, ale z pomyłka w produkcie - otrzymałam dwa razy ten sam produkt zamiast innego. Ponownie na maila z prośbą o zwrot srodkow za brakujący produkt nie otrzymałam odpowiedzi. Dzisiaj będę dzwonić. Podejście do Klienta tragiczne, terminy realizacji bardzo długie, zamówienie obarczone wszelkimi możliwymi błędami. Żałuję, że wcześniej nie przeczytałam opinii o sklepie. Radzę omijać sklep szerokim łukiem, nie miałam jeszcze nigdy takich problemów z zamówieniami.
Agnieszka, Łódź
Przydatność opinii: 00
1/5
2021-07-28
Najgorszy sklep w życiu z jakim miałam coś wspólnego. Zamówienie złożone 5 lipca, dotarło 23 lipca. Zero kontaktu. Numer telefonu nie istnieje. Dramat. Nie polecam.
Magdalena, Rzeszów
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-07-01
Profesjonalna, szybka wysyłka
Magdalena, Bielsko=Biała
Przydatność opinii: 00
1/5
2021-07-01
Nie polecam!!!długi czas realizacji na dodatek przysłali nie ten towar co zamówiony i oczywiście problem z reklamacją, problemy z kontaktem i na dodatek jak już otrzymałam swój towar to kółka połamane,.porażka
Magdalena, Zielona Góra
Przydatność opinii: 00
1/5
2021-06-30
Zamówienie dotarło po miesiącu. Do tej pory nie dostałam faktury. Nie da się do Państwa dodzwonić od miesiąca.
Katarzyna, Mnin
Przydatność opinii: 00
1/5
2021-06-30
Najgorsza firma na jaka trafiłam,zero odzewu,spóźniona wysyła,spóźniona faktura. Proszę się cieszyć ze nie zgłosiłam tego na policję,a opinie na wszystkich forach kosmetycznych na pewno wystawie żeby przestrzec innych,z reszta w google już macie super komentarze o was.
Patrycja, Krzeszowice
Przydatność opinii: 00
2/5
2021-06-30
Produkt zgodny z opisem, sprawny. Czas oczekiwania to 36 dni i bardzo ciężko dodzwonić się do sklepu, ale jest to możliwe.
Katarzyna, Wejherowo
Przydatność opinii: 00
1/5
2021-06-29
Zerowy kontakt z hurtownią, po kilku dniach napisałam maila ,że ze względu na czas realizacji i brak kontaktu rezygnuję z przesyłki.Mimo to paczka po jakimś czasie doszła, byłam na urlopie więc kurier cofnął. Nie polecam
IWONA, Zgorzelec
Przydatność opinii: 00
1/5
2021-06-07
Katastrofa. Zamówienie zrealizowane po 3 miesiącach. Produkt uszkodzony. Nigdy więcej nic nie zamówię
Katarzyna, Wrocław
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-05-31
Patrycja, Skarżysko Kościelne
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-05-20
SUPER produkt szybka obsługa polecam
Mariola, Żagań
Przydatność opinii: 00
1/5
2021-05-13
Produkty pelnowartosciowe zgodne z opisem. Nietety dlugi czas realizacji zamowienia. Kiepska komunikacja ze sprzedajacym.
Agata, Krakow
Przydatność opinii: 00
1/5
2021-05-05
Tragedia! Niestety nie mam dobrych wspomnień z tą hurtownią a szkoda bo liczyłam na współpracę. Moje zamówienie szło ok.3 tygodni. Zamowione, opłacone ,najprawdopodobniej nie zostało wysłane. Dopiero po interwencji dwukrotnej przesyłka dotarła. Rozumiem wszystko... Chociaż próbkę w ramach przeprosin mogliście przesłać.
Justyna, Nowa Ruda
Przydatność opinii: 00
2/5
2021-05-04
Zamówienie zrealizowane zostało po 10 dniach po kilku interwencjach telefonicznych zupełnym braku odpowiedzi na maile. Następnym razem poszukam innego sklepu.
Anna, Lublin
Przydatność opinii: 00
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel