Łącznie 1012 opinie4.93/5.00
5/5
2024-05-20
Zakupiony łańcuszek i medalik bardzo ładny, pięknie zapakowany. Obsługa bardzo miła i konkretna. Towar dotarł bardzo szybko. Polecam serdecznie.
Ewa, Choszczno
Przydatność opinii: 10
5/5
2024-05-19
Bardzo polecam. Kolczyki sa cudowne. Troche jestem zawiedzona opakowaniem paczki. Torebka jest zgniecona i nie da sie wyprostowac, a wystarczylo zapakowac do kartoniku. Ogolnie plus i moge polecic.
Edyta, Lyski
Przydatność opinii: 10
5/5
2024-05-18
Zgodny z opisem szybka wysyłka
Marta, Mysłowice
Przydatność opinii: 10
5/5
2024-05-17
Agnieszka, Elbląg
Przydatność opinii: 10
2/5
2024-05-16
obsługa klienta tragiczna - uwzględniając pracowników czatu sposób rozmowy, porozumienia z klientem - na bardzo niskim poziomie zadbanie o potrzeby klienta, prawdomówność, rzetelność, słowność - brak czas wysyłki w porządku produkt w porządku stąd opinia 2/5
Justyna, Giżycko
Przydatność opinii: 03
Odpowiedź sklepu2024-05-17
Z pełną stanowczością odrzucamy Pani nieprawdziwe pomówienia skierowane pod naszym adresem. Zawsze na pierwszym miejscu stawiamy dobro klienta i jego zadowolenie z zakupów w naszym sklepie. 99 % pozytywnych opinii naszych klientów jest tego dowodem. LAMUR
5/5
2024-05-16
Super bardzo ładny.polecam.
Barbara, Pieczyska
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-05-16
Jolanta, Krowica Sama
Przydatność opinii: 10
5/5
2024-05-15
Antoni, Mysłowice
Przydatność opinii: 20
5/5
2024-05-15
Fachowe doradztwo oraz szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam.
Jerzy, Ząbki
Przydatność opinii: 20
5/5
2024-05-14
Bardzo polecam. Piękna biżuteria, szybka wysyłka. Wszystko świetnie
Dagmara, Kozy
Przydatność opinii: 20
5/5
2024-05-09
Stanisława, Ostrowiec Świętokrzyski
Przydatność opinii: 10
5/5
2024-05-08
Łańcuszek przepiękny.Jestem bardzo zadowolona
Joanna, Hrubieszów
Przydatność opinii: 20
5/5
2024-05-02
Olena, Warszawa
Przydatność opinii: 10
5/5
2024-05-02
Udane zakupy
Małgorzata, Świecie
Przydatność opinii: 10
5/5
2024-05-01
Alicja, Szczecin
Przydatność opinii: 10
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel