Łącznie 732 opinie4.93/5.00
5/5
2023-02-06
Super
Anna, Skierniewice
Przydatność opinii: 00
2/5
2023-02-04
Jestem nie mile zaskoczona produktem. Przy korononce materiał odcięty I nawet nie obrzucony. Nie chce mi się wierzyć, że produkt Triumpha. Metka z tyłu gryzie w szyję. Gdybym od razu zauważyła jakość produktu od razu wysłałabym towar. Nie ma siė co dziwić bo koszulka szyta w Chinach. Tylko wysyłka bardzo szybka.
Alicja, Stargard
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2023-02-05
Dziękujemy za poświęcony czas, każda opinia jest dla nas cenna. Przykro nam, że zakupiony towar nie spełnił oczekiwań. Oczywiście, jeżeli nie jest Pani zadowolona z zakupu może Pani skorzystać z prawa odstąpienia od umowy i zwrócić nam zakupiony towar.
4/5
2023-02-03
Zamówienie bardzo szybko zrealizowane. Polecam. Kolor w dostawie był troszkę inny niż na zdjęciu.
Lucyna, Tarnobrzeg
Przydatność opinii: 00
5/5
2023-02-03
Violetta, Bydgoszcz
Przydatność opinii: 00
4/5
2023-02-02
Agnieszka, Abramów
Przydatność opinii: 00
5/5
2023-02-01
Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane.
Agata, Warszawa
Przydatność opinii: 00
5/5
2023-01-31
Renata, Pysznica
Przydatność opinii: 00
4/5
2023-01-29
Daję 4 gwiazdki tylko dlatego, że musiałam odesłać stanik bo miał za małe miseczki. Już kupiłam większy i jest ok. Poza tym obsługa sklepu bez najmniejszego zarzutu. Na pewno tu wrócę bo już się nauczyłam rozmiarów, które się sporo różnią od rozmiarów innych producentów, np. M&S - tego producenta noszę staniki 85E a Triumpha ostatecznie stanęło na 90G (spora różnica) Pozdrawiam, Tomira Jakubowska
Tomira, Warszawa
Przydatność opinii: 10
5/5
2023-01-29
Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem.
Barbara, Łódź
Przydatność opinii: 10
5/5
2023-01-29
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zamówionego towaru,ekspresowa wysyłka
Agnieszka, Jasło
Przydatność opinii: 10
5/5
2023-01-28
Małgorzata, Warszawa
Przydatność opinii: 10
5/5
2023-01-28
Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu,realizacja zamówienia sprawna , sklep godny polecenia.
Elżbieta, Łódź
Przydatność opinii: 10
5/5
2023-01-28
Świetny sklep i obsługa. Paczkę otrzymałam przed upływem 24 godzin. Bardzo dokładny monitoring przesyłki i możliwość o odstąpieniu od umowy. Polecam sklep i z pewnością wrócę na zakupy.
Barbara, Łódź
Przydatność opinii: 10
5/5
2023-01-28
Wszystko super ,szybka dostawa ,polecam
Patrycja, Legionowo
Przydatność opinii: 10
5/5
2023-01-27
Dziękuję
Beata, Wrocław
Przydatność opinii: 10
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel