Łącznie 13 opinie4.08/5.00
1/5
2024-04-12
Niestety termin dostawy nie został dotrzymany. Zamówienie przyczepkę Thule z kołem do biegania, które nie zostało zapakowane razem z wózkiem. Na przesłanie kolejnej paczki czekałem DALEJ 10 dni!!!!!!!!!! Ciągle zapewniany, że już wysyłamy przesyłkę. Jedna wielka ściema. Dodatkowo nie otrzymałem faktury, o którą prosiłem kilkadziesiąt razy. Nie chcesz czekać długo to zamów gdzie indziej!! A na moje pytanie czy w związku z tak długim opóźnieniem mogę liczyć na rabat na następne zakupy? Usłyszałem NIE
Tomasz, Zgorzała
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-10
10/10
Stanisław, Nasielsk
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-10
Super, wszystko szybko i sprawnie, polecam
Monika, Dębno
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-10
Nečakala som tak zrýchlený prístup. Som spokojná
Daniela, Rajecké Teplice
Przydatność opinii: 00
1/5
2024-04-09
Bujaczek nie działa, a drugiego jak nie było tak nie ma.
Monika, Krasnopol
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-09
Parasolka byłaby idealna gdyby dało się ją wyginac. Sprężyna powinna być elastyczna a tak spełnia jedynie funkcje amortyzująca i trzeba przepinac ja w zaleznosci od tego z ktorej stro akurat padaja promienie. Ogólnie produkt jest ok, warty polecenia.
Olga, Wędrogów
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-09
Bezproblemowa obsługa zamówienia i szybka wysyłka mimo okresu świątecznego.
Rut, Nowa Ruda
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-05
Towar zgodny z opisem szybka wysyłka polecam.
Klaudia, Wartkowice
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-05
Polecam
Tomasz, Świdcnia
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-04
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i współpracy ze sklepem. Przed każdym zakupem sprawdzam oponie, brałam pod uwagę trzy różne sklepy. Ponieważ opinie w Internecie były skrajne (ale rozumiem, że nie każdemu da się dogodzić.) Zależało mi na dobrej cenie i szybkiej wysyłce. Skontaktowałam się z każdym sklepem mailowo. Mega Urwis odpowiedział najszybciej. Potwierdzili, że mają towar w magazynie i wysyłka może się odbyć najpóźniej kolejnego dnia, gdzie inne sklepy deklarowały wysyłkę w ciągu 10 dni (czyli zamawiali od producenta) Cena również była najatrakcyjniejsza, na te innych. Zakup bardzo udany, wysyłka była na prawdę szybka. Wszystko super!
Paulina, Warszawa
Przydatność opinii: 00
1/5
2024-04-04
Niestety należy uważać. Zamówienie złożone 28.03 opisano jako zrealizowane 29.03 a przesyłka do 04.04 nie zostala wyslana. Codzienne monity w firmie kończyły się informacją, że zamowienie już zostało wysłane co znów nie było prawdą. Obsługa z wyrzutem odpowiada "może Pan dostać zwrot..."
Mariusz, Wrocław
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-01
Polecam! Szybka dostawa . Fotelik jak i hulajnoga idealna
Daria, Sadlinki
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-03-27
Super
Tomasz, Świdcnia
Przydatność opinii: 00
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel