Łącznie 544 opinie4.90/5.00
5/5
2022-09-28
bez zastrzeżeń wszystko sprawnie i szybko
JERZY, DZIERŻONIÓW
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-09-20
Bardzo dobra jakość wykonania, szybka dostawa i wszystko zgodnie z zamówieniem! Obdarowany zadowolony!
Anna, Poznań
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-09-20
Super szybko i sprawnie
Małgorzata, Karlino
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-09-18
Kupiłem kolejny raz w moVear jestem bardzo zadowolony.
Krystian, Ruda Slaska
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-09-15
Najlepsi :)
Szymon, Warszawa
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-09-13
Wspaniała obsługa, zasługuje na znacznie więcej gwiazdek. Pasek zrobiony na zamówienie. W 100% spełnia moje oczekiwania. Szczególne podziękowania dla Pani Aleksandry za fachową pomoc. Polecam 1000%, to mój drugi pasek i oba są wspaniałe.
Damian, Wrocław
Przydatność opinii: 10
5/5
2022-09-07
Super szybka obsługa
Piotr, Psary Małe
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-09-06
Paweł, Lublin
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-09-04
Marcin, Nowe Grabie
Przydatność opinii: 00
4/5
2022-08-31
Zbigniew, Wrocław
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-08-24
Edyta, Katowice
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-08-22
Super!
Elias, Kraków
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-08-17
Bardzo rzetelna firma. Obsługa na najwyższym poziomie. Zamówiłam pasek do smartwatcha, po zakupie otrzymałam telefon ze szczegółówymi pytaniami i po fachowej ocenie Pan zamówił dla mnie idealnie pasujący pasek. Gorąco polecam! I oczywiście pozdrawiam serdecznie! :)
Magdalena, Kołobrzeg
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2022-09-09
Dziękujemy za opinie. Staramy się konsultować wiele realizacji pasków tak by wykonać dla Państwa możliwie najbardziej optymalny pasek. Mamy szerokie możliwości konfiguracji produktu. Gorąco zachęcamy do kontaktu i pytań, zawsze pomożemy w wyborze.
5/5
2022-08-17
Polecam!
Jadwiga, Ropczyce
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-08-15
Pasek do Gamrina na indywidualne zamowienie - idealnie zrealizowane zlecenie. Polecam
Adam, Skórzewo
Przydatność opinii: 00
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel