Łącznie 786 opinie4.90/5.00
5/5
2024-02-19
Szybko i sprawnie, bez zakłóceń.
Tomasz, Lublin
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-19
Arkadiusz, Słupsk
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-18
Pasek do smartwatcha bardzo wysokiej jakości, przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam!
Andrzej, Płock
Przydatność opinii: 10
5/5
2024-02-18
Ok
Jerzy, Suwalki
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-14
Anna, Gdańsk
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-12
Grzegorz, Świdwin
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-11
Super Sprzedawca .Miły kontakt .Atrakcyjny Markowy Towar - Ekskluzywny Wygląd.- Szybka wysyłka.
Jerzy, Żagań
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-11
Pełen profesjonalizm! Po złożeniu zamówienia skontakowano się ze mną w celu upewnienia, czy prawidłowo wybrałam rozmiar paskow (zamowilam model damski i meski), co bardzo doceniam. Dostawa błyskawiczna, a paski idealnie pasujące do naszych, różnych zegarków. Ponadto paski bardzo starannie wykonane, duży wybór kolorów skóry i dodatków (przeszycia, klamry). Z przyjemnością kupię ponowne paski od moVear.
Agnieszka, Klaudyn
Przydatność opinii: 20
5/5
2024-02-11
To już mój drugi pasek, beda na pewno kolejne. Najwyższa jakość produktu i super obsługa klienta. Polecam wszystkim!
Magdalena, Kołobrzeg
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-07
Szybka wysyłka, solidnie zapakowane
Łukasz, Częśtochowa
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-04
Andrzej, Grodzisk Mazowiecki
Przydatność opinii: 00
4/5
2024-02-02
Sprawna realizacja zamówienia,dobry kontakt internetowy.Jestem zadowolony z obsługi i polecam innym.
Sławomir, Wojcieszyn
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-01
Zamówiony pasek do zegarka otrzymałam w określonym terminie zamówienia.
Ryszard, Świnoujście
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-02-01
Krzysztof, Gorzów Wielkpolski
Przydatność opinii: 00
3/5
2024-01-29
dlugi okres oczekiwania, za duzo nic nie znaczacych widamosci, wyslanie przez poczte ktora nawet nie zostawila zawiadomienia., sa duze lepsze metody doreczania.
Mariola, Krakow
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-01-31
Dziękujemy za opinie lecz zwracamy uwagę, że zamówienie zostało wysłane zgodnie z Pani wyborem - najtanszą i najwolniejszą przesyłką - pocztą, gdzie przewidywany czas dostawy jest widoczny przy wyborze. Do wyboru jest wiele innych szybkich form dostawy.
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel