Łącznie 2557 opinie4.87/5.00
5/5
2024-04-16
Marek, Wola
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-16
Krzysztof, Wrocław
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Dziękujemy za zakup i maksymalną ocenę. Zapraszamy do kolejnych udanych transakcji. Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-16
Ok
Przemek, Widawa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Dziękujemy za komentarz oraz maksymalną ocenę naszego sklepu. Polecamy się na przyszłość. Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-15
Goraco polecam
Michał, Mościska
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Dziękujemy za gorące polecenie :) Jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasze produkty spełniają Pana oczekiwania. ?Zapraszamy ponownie. Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-15
szybko i sprawnie
Małgorzata, Ostrów Wielkopolski
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Dziękujemy za wybór naszego sklepu oraz maksymalną ocenę :) Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-15
Robert, Szczecin
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Serdecznie dziękujemy za najwyższą z możliwych ocenę :) Polecamy się na przyszłość - Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-15
Bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem
, Warszawa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Dziękujemy za komentarz. Staramy się błyskawicznie realizować zamówienia naszych klientów. Zapraszamy do kolejnych odwiedzin :) Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-15
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko
Bogusław, Bielsko-Biała
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Takie komentarze bardzo nas cieszą i dają motywację do dalszego działania! Dziękujemy :) Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-14
ok
Karol, Ełk
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Dziękujemy za komentarz oraz maksymalną ocenę naszego sklepu. Miłego Dnia. Zespół narzedzia24na7.pl
1/5
2024-04-14
Do usrania prośby o opinię.
Mariusz, Ełk
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Dziękujemy za szczerość. Opinie naszych klientów są dla nas niezwykle cenne, gdyż pomagają innym dokonać świadomego wyboru oraz umożliwiają nam udoskonalanie usług. Mamy nadzieję, że mimo tego aspektu jest Pan zadowolony z zakupu. Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-14
Arkadiusz, ŚWIĘTOSZÓWKA
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Serdecznie dziękujemy za zamówienie w naszym sklepie oraz poświęcenie czasu na podzielenie się opinią. Zapraszamy do ponownych zakupów. Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-14
ok
Karol, Ełk
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Jesteśmy zawsze gotowi aby służyć pomocą i zapewnić Państwu najlepsze zakupy :) Bardzo dziękujemy za zaufanie. Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-13
Damian, Bogatynia
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Bardzo dziękujemy za zakupy i pozytywną ocenę. Miłego Dnia! Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-13
szybko sprawnie
Jacek, Ruda Śląska
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i spełnia Państwa oczekiwania. Zapraszamy do kolejnych zakupów w naszym sklepie. Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2024-04-13
jak zwykle szybko i sprawnie
Krzysztof, Piekary Śląskie
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-16
Staramy się błyskawicznie realizować zamówienia naszych klientów :) Zapraszamy do kolejnych odwiedzin. Zespół narzedzia24na7.pl
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel