Łącznie 34 opinie4.94/5.00
5/5
2020-12-04
profesjonalna i miła ekipa, polecam Waldemar Burtkiewicz
Waldemar, Duchnów
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-12-04
Jesteśmy wdzięczni, że zdecydował się Pan wystawić nam ocenę i opinię, dziękujemy! Zachęcamy do kontaktu, w zakresie elektronarzędzi myślę, że będziemy mogli pomóc. Z pozdrowieniami zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2020-12-01
Wszystko ok!
Damian, Tuszyn
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-12-02
Dziękujemy za opinię i ocenę. Liczymy, że zakupione narzędzia spełnią swoją rolę i pomogą w wykonywanych pracach remontowych. Z pozdrowieniami zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2020-11-27
POLECAM. ATRAKCYJNE CENY
Tadeusz, KOSCIERZYNA
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-30
Bardzo dziękujemy za ocenę i opinię. Rzeczywiście staramy się zapewnić możliwie niskie ceny na narzędzia i elektronarzędzia. Z poważaniem zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2020-11-22
polecam
Przemysław, Częstochowa
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-25
Dziękujemy za ocenę i komentarz. My także polecamy się na przyszłość. Z poważaniem zespół sklepu z narzędziami narzedzia24na7.pl
5/5
2020-11-18
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Henryk, Bytom
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-18
Bardzo dziękujemy za ocenę. Mamy nadzieję, że zakupione akcesoria do elektronarzędzi sprawdzą się podczas pracy. Z poważaniem zespół narzedzia24na7.pl
4/5
2020-11-17
Jacek, Wilcza
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-18
Bardzo dziękujemy za ocenę. Mamy nadzieję, że zakupione narzędzia z systemu SAS ALL sprawdzą się podczas codziennej pracy. System cały czas rozwijamy o nowe elektronarzędzia, także polecamy się na przyszłość - zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2020-11-17
Bardzo sprawnie i szybko wysłane
Dariusz, Biała Rawska
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-18
Bardzo dziękujemy za ocenę i opinię. Liczymy, że zakupione akcesoria do elektronarzędzi sprawdzą się podczas wykonywanych prac. Z poważaniem zespół narzedzia24na7.pl
4/5
2020-11-17
Konrad, Spychowo
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-17
Bardzo dziękujemy za ocenę i wybór naszego sklepu. Liczymy, że w przyszłości także zdecydują się na zakupy narzędzi u nas. Z poważaniem zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2020-11-17
Obsługa profesjonalnie podchodzi do klienta konkretnie doradza polecam każdemu. Ja na pewno jeszcze zrobię tu zakupy.
Pawel, Stróże
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-17
Jest nam bardzo miło słyszeć takie opinie i komentarze! Dziękujemy. Naszą pasją są narzędzia i elektronarzędzia, dlatego staramy się jak najlepiej doradzić naszym Klientom. Z poważaniem zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2020-11-16
STANISŁAW, GUBIN
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-16
Dziękujemy za ocenę. Mamy nadzieje, że zakupione elektronarzędzia akumulatorowe sprawdzą się w codziennym użytkowaniu i ułatwią prace ogrodnicze. Z poważaniem zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2020-11-16
Na czas. Zgodnie z zamówieniem. W dobrej cenie
Sylwester, Gąbin
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-16
Dziękujemy za opinię i ocenę realizacji zamówienia. Dokładamy wszelkich starań, żeby wszystkie kupowane w naszym sklepie narzędzia i elektronarzędzia były wysłane zgodnie z Państwa opisem. Z poważaniem zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2020-11-15
wsztstko OK
PAWEŁ, PRUSZKÓW
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-16
Jesteśmy wdzięczni za komentarz i ocenę. Liczymy, że zakupione narzędzie sprawdzi się w codziennej pracy. Z poważaniem zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2020-11-14
Tadeusz, Legnica
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-16
Dziękujemy za bardzo dobrą ocenę. Polecamy się na przyszłość i życzymy udanej pracy zakupionymi narzędziami. Z poważaniem zespół nardzedzia24na7.pl
5/5
2020-11-13
Wszystko ok, polecam.
Agnieszka, Rybnik
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2020-11-13
Dziękujemy za pozytywną opinię i wysoką ocenę. Zapraszamy do dalszego korzystania z naszego sklepu z narzędziami i elektronarzędziami. Zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2020-11-10
Arkadiusz, Gdańsk
Przydatność opinii: 20
Odpowiedź sklepu2020-11-10
Bardzo dziękujemy za ocenę. Mamy nadzieję, że zakupione narzędzia sprawdzą się podczas użytkowania. Pozdrawiamy zespół narzedzia24na7.pl
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel