Łącznie 506 opinie4.85/5.00
5/5
2022-05-16
Edward, Nowogród Bobrzański
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-05-16
Wszystko super!
Tomasz, Maszewo
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-05-16
Leszek, Biłgoraj
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-05-15
Waldemar, Zamostne
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-16
Dziękujemy za najwyższą ocenę. Zapraszamy do ponownych zakupów! Pozdrawiamy zespół narzedzia24na7.pl
4/5
2022-05-15
To było pierwsze zamówienie, a zasadą jest aby nie opierać się wyłącznie na pierwszym wrażeniu.
Jan, Piastów
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-16
Dziękujemy za opinie. Proszę napisać co moglibyśmy poprawić, żeby zasłużyć na lepszą ocenę. Mamy nadzieję, że następnym razem ocena będzie maksymalna oraz lepsze zadowolenie :) Pozdrawiamy zespół sklepu narzedzia24na7.pl
5/5
2022-05-15
Dawid, Morzychna
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-16
Dziękujemy za najwyższą ocenę. Zapraszamy do ponownych zakupów w naszym sklepie internetowym. Pozdrawiamy zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2022-05-15
Wszystko ok,
Krzysztof, Sztum
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-16
Cieszymy się, że zakupy się udały i jest Pan zadowolony :) Dziękujemy za wysoką ocenę i wybór naszego sklepu oraz zapraszamy do kolejnych zakupów. Miłego dnia! Zespół sklepu narzedzia24na7.pl
5/5
2022-05-15
Paweł, WIĄZÓW
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-16
Dziękujemy za najwyższą ocenę. Zapraszamy do ponownych zakupów! Pozdrawiamy zespół narzedzia24na7.pl
4/5
2022-05-15
Bartłomiej, Złotoryja
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-16
Dziękujemy za opinie. Proszę napisać co moglibyśmy poprawić, żeby zasłużyć na lepszą ocenę. Mamy nadzieję, że następnym razem ocena będzie maksymalna oraz lepsze zadowolenie :) Pozdrawiamy zespół sklepu narzedzia24na7.pl
5/5
2022-05-14
Szybko i zgodnie z zamówieniem.
Urszula, Piotrków Tryb.
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-16
Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę i wybór naszego sklepu. Dajemy z siebie wszystko, szybko realizować zamówienia dla naszych klientów :) Pozdrawiamy! Zespół sklepu narzedzia24na7.pl
5/5
2022-05-10
bardzo sprawnie
, Toruń
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-11
Dziękujemy za najwyższą ocenę oraz wybór naszego sklepu internetowego.Bardzo się staramy aby realizacja zamówień przebiegała szybko i sprawnie. Zapraszamy do ponownych zakupów! Pozdrawiamy zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2022-05-10
Tomasz, Częstochowa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-10
Dziękujemy za maksymalną ilość gwiazdek :) Pozdrawiamy zespół sklepu narzedzia24na7.pl
5/5
2022-05-09
Bez uwag
Kazimierz, Brzeg Dolny
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-09
Bardzo dziękujemy za opinię i zachęcamy do dalszych zakupów. Mamy nadzieję, że zakupione elektronarzędzia z Seri SAS ALL spełnią najśmielsze oczekiwania. Pozdrawiamy zespół sklepu narzedzia24na7.pl
5/5
2022-05-08
Elżbieta, Kluczbork
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-09
Dziękujemy za przesłanie maksymalnej ilości gwiazdek. Zapraszamy na ponowne zakupy do naszego sklepu. Z poważaniem zespół narzedzia24na7.pl
5/5
2022-05-08
Bartłomiej, Bełchatów
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-09
Dziękujemy za przesłanie maksymalnej ilości gwiazdek. Zapraszamy na ponowne zakupy do naszego sklepu. Z poważaniem zespół narzedzia24na7.pl
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel