Łącznie 42 opinie4.12/5.00
4/5
2024-07-03
Joanna, Chodzież
Przydatność opinii: 00
3/5
2024-06-28
Jeśli zależy ci na dobrej cenie i masz czas na dzwonienie i upominanie o zamówieie to śmiało możesz kupować w tym sklepie. Jeżeli jednak zależy Ci na czasie i braku nerwów to kupuj gdzie indziej. Ja czekałem 2 i pół tygodnia na klimatyzator po licznych telefonach a towar miał być dostępny i wysłany do 6 dni roboczych. Poprostu wychodzi na to że strona to tylko oferta katalog z hurtowni.
Łukasz, Przegędza
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-06-25
Krzysztof, Przemków
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-06-05
, Warszawa
Przydatność opinii: 00
1/5
2024-06-01
30 dni czas realizacji MASAKRA
SŁAWOMIR, WOLANÓW
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-05-25
Krzysztof, Przemków
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-05-25
Krzysztof, Przemków
Przydatność opinii: 00
1/5
2024-05-24
Witam Dziękujemy. Zanim opublikujemy Twoją ocenę, będziemy wdzięczni za wyjaśnienie, co moglibyśmy zrobić lepiej lub co nie poszło wystarczająco dobrze Najlepiej zamknąć firmę i nie oszukiwać ludzi Polecam firmę 1/10. Zamawiałem w Greenelefant faktura przyszła z Niebieski klimat. Płatne od razu 100 % za materiał i 50 % za montaż. Po wpłacie firma zaczęła oszukiwać że czeka na urządzenie i tak ściemniali przez 2 miesiące. Hak chciałem zrezygnować i zarzadalem zwrotu pieniędzy nagle znalazło się urządzenie. Za opóźnienia obiecali rabat. Słowa nie dotrzymali. Polecam znalesc inna firmę.
Sławek, Tarnobrzeg
Przydatność opinii: 20
1/5
2024-05-19
bardzo dobry kontakt z obsługą dopoki nie została wpłacona zaliczka... po wpłaceniu zaliczki realizacja zamowienia się przeciągała, jednego dnia pani widzi w systemie ze za tydzien urzadzenie bedzie u mnie, po tygodniu okazuje się ze jednak nie jest dostępnę... juz nikt tak chetnie nie dzwonił z informacją jak to było przed złozeniem zamowienia.... gdy w koncu udało sie otrzymac klimatyzator(słabszy od tego ktory chciałam, bo musiałabym czekac około miesiąca...
Monika, Pustelnik
Przydatność opinii: 10
5/5
2024-05-03
nie rozumiem skąd te nagatywne opinie. U mnie doradztwo wzorowe, transakcja i montaż rózwnież. Polecam.
Dariusz, Luboń
Przydatność opinii: 00
4/5
2024-04-24
Dominik, Zator
Przydatność opinii: 00
4/5
2024-04-16
Kupiłem klimatyzację Kasa, podobno przyszły uszkodzone i zmieniono mi na TCL. Obsługa bardzo miła .
Bogdan, Gąbin
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-07
bardzo miła i kompetenta obsługa
, Piaseczno
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-07
Tomasz, Łęcznica
Przydatność opinii: 00
1/5
2024-03-21
Kpina z terminem dostawy, kupiłem tylko dlatego, że deklarowaliście dostawę "w czwartek". Okazało się, że niekoniecznie w najbliższy czwartek, ani w kolejny i kolejny i kolejny... W międzyczasie marzliśmy na hali jak na syberii, hudraulik mnie wyśmiał i musiałem szukać nowego instalatora. Brak odpowiedzi na maile i telefony, ściema, ściema i jeszcze raz ściema. Pani z call center nie ma dostępu do maila, którego podała w potwierdzeniu zamówienia??? Żałośni jesteście, won mi ze skrzynki i nie chce o was słyszeć.
Jacek, Lanckorona
Przydatność opinii: 20
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel