Łącznie 10 opinie5.00/5.00
5/5
2022-05-15
Bardzo szybko, już następnego dnia rano mogłam się cieszyć nowym sprzętem. Więc oceniam jako idealną, nie da się lepiej :-)
Joanna, Skierdy, Nowy Dwór Mazowiecki
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-05-17
Dziękujemy, bardzo cieszymy się że możemy zadowolić klienta szybką oraz profesjonalną obsługą :) Serdecznie pozdrawiamy;)
5/5
2022-04-30
Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam!
PAWEŁ, Jelenia Góra
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2022-05-02
Dziękujemy za opinie :)
5/5
2022-04-30
Szybko i sprawnie. Mega polecanko
Monika, Warszawa
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2022-04-30
Bardzo dziękujemy za opinie :)
5/5
2022-04-27
super, szybko sprawnie, dobrze zapakowane, zgodne z opisem....nic dodać nic ująć tylko zamawiać :)
Paulina, Grodzisk Mazowiecki
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2022-04-28
Dziękujemy za opinie ! :) Zapraszamy do zakupów :)
5/5
2022-04-27
Zakupy w ProBikes to czysta przyjemność. Polecam
Rafał, Kraków
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2022-04-28
Dziękujemy za opinie :) zapraszamy do kolejnych zakupów ;)
5/5
2022-04-07
Dariusz, Jedlicze
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2022-04-07
Dziękujemy za zakupy i opinię :) Polecamy się na przyszłość :)
5/5
2022-04-06
Ekspresowa obsługa i wysyłka zamówienia, przesyłka dobrze zabezpieczona. Były drobne problemy z odbiorem przesyłki i obsługa kurierska, warto by przesyłać numer przesyłki co by ułatwiło komunikacje z firma kurierską, ja bynajmniej nie otrzymałem.
Grzegorz, Grodzisk Mazowiecki
Przydatność opinii: 20
Odpowiedź sklepu2022-04-06
Dziękujemy za opinie ! :) Przepraszamy że nie otrzymał Pan numeru przesyłki:) Zwrócimy uwagę do działu aby zautomatyzować przesyłanie numeru przesyłki:)
5/5
2022-04-05
Wszystko super! Polecam
Wojciech, Gdynia
Przydatność opinii: 20
Odpowiedź sklepu2022-04-06
Dziękujemy za opinie! :) Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego:)!
5/5
2022-03-28
, Przasnysz
Przydatność opinii: 20
Odpowiedź sklepu2022-03-30
Dziękujemy za opinie:) Zapraszamy do kolejnych zakupów
5/5
2022-02-14
Rafał, Lubin
Przydatność opinii: 20
Odpowiedź sklepu2022-03-15
Dziękujemy za opinie ! :) Zapraszamy do zakupów :)
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel