Łącznie 5158 opinie4.82/5.00
5/5
2024-07-12
Bardzo dobra dziękuję
Joanna, Krakow
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-07-10
Wazon piękny dokładnie wykonany polecam . Bezpiecznie zapakowany. Szybka dostawa. Kupowałam już w tym salonie i zawsze byłam zadowolona.
Daniel, Grudziądz
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-07-10
Jestem w pełni zadowolony. Polecam.
Magdalena, Kraków
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-10
Serdecznie Dziękujemy
5/5
2024-07-10
Marcin, Baboszewo
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-10
Dziękujemy serdecznie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
5/5
2024-07-09
Wszystko ok - expresowa dostawa, towar bardzo dobrze zabezpieczony
Ewa, Bytom
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-10
Miło otrzymać piątkę :) Dziękujemy serdecznie za ocenę i zapraszamy na ponowne zakupy do naszego Salonu Porcelany. Miło pozdrawiamy. ☀️☀️☀️☀️☀️
5/5
2024-07-09
Paulina, Wodzisław Śląski
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-09
Dziękujemy serdecznie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
5/5
2024-07-08
Dariusz, Sopot
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-08
Super ☀️☀️☀️☀️☀️ Zapraszamy ponownie....
5/5
2024-07-08
Znakomita obsługa klienta. Bardzo życzliwa, dokładna, precyzyjnie wykonali moje prośby i życzenia dotyczące kupowanego produktu. Chwilę trwało ściągnięcie tego co chciałam, ale ostatecznie otrzymałam super etażerkę. Wcześniej w innym sklepie online zwracałam towar, bo nie spełniał moich oczekiwań. Dziękuję Państwu za obsługę i super produkt.
Teresa, Wrocław
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-08
Jesteśmy wdzięczni za miłe słowa, które dodają nam energii do dalszej pracy. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie
5/5
2024-07-08
Agnieszka, Korzeniówka
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-08
Dziękujemy serdecznie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
5/5
2024-07-07
wszystko dokładnie otrzymałam ładznie i bezpiecznie zapakowane
Marzena, Łódź
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-08
Twoja opinia sprawiła nam ogromną radość. Dziękujemy za wybór naszego sklepu!
5/5
2024-07-06
Dostawa o czasie.Produkt bardzo dobrze spakowany.Najwyższa jakość
Robert, Tarnów
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-08
Staramy się, staramy... Dziękujemy serdecznie i zapraszamy na kolejne zakupy. Pozdrawiamy ☀️☀️☀️☀️☀️ ciepło.
5/5
2024-07-05
Dariusz, Wronki
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-06
Miło i konkretnie :) Dziękujemy za ocenę i zakupy u nas. Zapraszamy ponownie do naszego Salonu.
5/5
2024-07-05
Urszula, Toruń
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-06
Miło nam. Zapraszamy ponownie i Pozdrawiamy ❤️
5/5
2024-07-04
Bardzo profesjonalna przesyłka. Wszystkie elementy procesu zakupu i dostawy perfekcyjne.
Michał, Mikołów
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-04
Dziękujemy za ocenę ❤️❤️❤️❤️❤️
5/5
2024-07-04
Wszystko zgodnie z opisem. Towar zabezpieczony. Szybka wysyłka. Polecam
Justyna, Rawicz
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-04
klienci byli zadowoleni z naszej obsługi. Dziękujemy za opinię i serdecznie pozdrawiamy.
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel