Łącznie 14 opinie4.50/5.00
5/5
2022-04-21
Wszystko OK.
Adam, Szczecin
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-02-18
Paulina, Rybnik
Przydatność opinii: 00
5/5
2021-10-16
Michał, Warszawa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-01-17
Dziękujemy :)
2/5
2021-06-17
Mało komfortowy sposób dostawy. Brak możliwości odbioru w punkcie odbioru czy paczkomacie. Poza tym bardzo szybka realizacja. Bardzo dobry kontakt z biurem.
Tomasz, Kołobrzeg
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-01-17
Dziękujemy za komentarz i ocenę :). Takie opinie są dla nas ważne, bo dzięki nim możemy lepiej poznać potrzeby naszych klientów, wyjść im naprzeciw i usprawnić naszą obsługę. Serdecznie pozdrawiamy
5/5
2021-06-12
, Oława
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2021-06-16
Dziękujemy za zaufanie.
5/5
2021-01-30
Szybka wysyłka. Wszsytko w porządku, dobrze zabezpieczony produkt, w tym wypadku filtry Hepa. Polecam
Sylwia, KOŃSKIE
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2021-05-11
Dziękujemy za miłe słowa, polecamy się na przyszłość :-)
5/5
2020-12-19
Michał, Warszawa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-01-17
Dziękujemy :)
5/5
2020-11-21
Danuta, Środa Wlkp.
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-01-17
Dziękujemy za wysoką ocenę :)
5/5
2020-11-20
Anna, Kraków
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-01-17
Dziękujemy i pozdrawiamy :)
5/5
2020-11-17
Dorota, Konin
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2022-01-17
Dziękujemy i pozdrawiamy :)
1/5
2020-07-15
Marian, Warszawa
Przydatność opinii: 05
Odpowiedź sklepu2021-05-11
Dziękujemy za opinię i szkoda, że nie wiemy co było powodem niskiej oceny. Co moglibyśmy poprawić, aby zadowolenie z naszych usług było większe.
5/5
2020-06-27
Bardzo zadowolony
Przemyslaw, Konin
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2022-01-17
Dziękujemy za miły komentarz i pozytywną ocenę. Cieszymy się Państwa zadowoleniem i pozdrawiamy :)
5/5
2020-06-10
dostawa szybko i sprawnie.
Dorota, Warszawa
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2021-05-11
Cieszymy się, dziękujemy za opinię.
5/5
2020-05-21
Precyzyjnie, przejrzyście i szybko. Bardzo dziękuję. Gabinet Białystok.
JOLANTA, SUPRAŚL
Przydatność opinii: 10
Odpowiedź sklepu2021-05-11
Dziękujemy za miłe słowa.
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel