Łącznie 132 opinie4.93/5.00
5/5
2024-07-12
Ekspresowa realizacja zamówienia w systemie ratalnym, bez żadnych problemów po drodze, cały proces zajął kilkanaście minut. Jeżeli chodzi o proces wysyłki, paczka dotarła po dwóch dniach, pewnie byłaby już kolejnego dnia, ale zamówienie składałem dość późno, więc absolutnie nie mam żadnych zastrzeżeń.
Robert, Łódź
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-07-11
Błyskawiczna realizacja!
Rafał, Tychy
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-07-11
Szybka realizacja, sprzęt dobrze zabezpieczony, wszystko ok
Przemysław, Oświęcim
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-07-06
Wojciech, Mrowino
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-07-05
Świetnie wszystko przebiegło. Sluchawki są naprawdę super, za dobrą cenę naprawdę fajna jakość. Póki co jestem zachwycona❤️ (drugi dzień użytkowania) Proces bardzo szybko, sprawnie, na słuchawki czekałam 1,5 doby i były w paczkomacie
Marianna, Warszawa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-09
Dziękujemy za pozytywną opinię i decyzję o zakupie w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy
5/5
2024-07-04
Czesław, Szczecin
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-07-04
Emilia, Wrocław
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-07-01
JERZY, WROCŁAW
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-06-30
Bardzo szybko, sprawnie, przesyłka i słuchawki bez zastrzeżeń.
Sylwia, Kraków
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-09
Dziękujemy za pozytywną opinie i zdecydowanie się na zakup w Naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy.
5/5
2024-06-29
Ekspresowa przesyłka
Krzysztof, Cięcina
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-09
Dziękujemy za pozytywną opinię i decyzję o zakupie w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy
5/5
2024-06-29
Bez zarzutów
Wiktor, Kraków
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-09
Dziękujemy za pozytywną opinie i zdecydowanie się na zakup w Naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy.
5/5
2024-06-28
Wzorowo!
Jacek, Łódź
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-09
Dziękujemy za pozytywną opinie i zdecydowanie się na zakup w Naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy.
5/5
2024-06-27
:)
Piotr, WARSZAWA
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-09
Dziękujemy za pozytywną opinie i zdecydowanie się na zakup w Naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy.
5/5
2024-06-27
Bardzo szybka obsługa, dostałam paczkę w niecałe 24h
Teresa, Swarzędz
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-09
Dziękujemy za pozytywną opinie i zdecydowanie się na zakup w Naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy.
5/5
2024-06-27
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Towar poprawnie zapakowany. Zdecydowanie POLECAM>
Paweł, Świlcza
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-07-09
Dziękujemy za pozytywną opinie i zdecydowanie się na zakup w Naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy.
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixel