Łącznie 55 opinie4.95/5.00
5/5
2023-02-04
Fachowe doradztwo przed podjęciem decyzji , a póżniej błyskawiczna realizacja zamówienia , pełna satysfakcja , bez zastanowienia polecam ten sklep jako w pełni wiarygodny i profesjonalny . Dobór felg i efekt końcowy fantastyczny . Dziękuję !
Antoni, Strażów
Przydatność opinii: 00
5/5
2023-02-03
Wszystko super. Pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony i gorąco polecam.
KRZYSZTOF, GOLCZEWO
Przydatność opinii: 00
5/5
2023-02-02
Bardzo dobra obsługa, felgi dotarły szybko i dobrze zapakowane, przed wysyłką sprzedawca skontaktował się żeby mieć pewność że rozstaw i ET będzie odpowiednie do mojego auta. Zakup bardzo udany
Damian, Legnica
Przydatność opinii: 00
5/5
2023-01-27
Bardzo miła obsługa , felgi pasują idealnie dostarczone w oryginalnych opakowaniach z zestawem montażowym . Jestem zadowolony.
Mirosław, Nowogard
Przydatność opinii: 00
5/5
2023-01-15
Polecam, zarówno felgi jak i dostawa w porządku
Paweł, Sitno
Przydatność opinii: 00
5/5
2023-01-14
Profesjonalna obsługa.
Marcin, Wrocław
Przydatność opinii: 00
5/5
2023-01-07
Bardzo szybka realizacja. Miła i fachowa pomoc w doborze felg.
, Łysomice
Przydatność opinii: 00
5/5
2023-01-02
Super kontakt. Profesjonalizm w każdym aspekcie. Z czystym sumieniem gorąco polecam.
KRZYSZTOF, GOLCZEWO
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-12-28
:-)
Arkadiusz, Mielno Gm. Czerwonak
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-12-24
To moje pierwsze zamówienie i jestem bardzo zadowolony. Szybko, dużo szybciej niż było podawane w karcie produktu i sprawnie. Do tego w momencie składania zamówienia najlepsza cena w Polsce. Felgi przyszły w podwójnych kartonach i bardzo dobrze zabezpieczone i do tego kompletne, z dekielkami, plus oczywiście ładne wentyle. Mimo wątpliwości, oryginalne nakrętki pasowały.
Michał, Białystok
Przydatność opinii: 00
4/5
2022-12-23
Sergiy, Łańcut
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-12-20
Realizacja szybka i rzetelna, jestem naprawdę zadowolony.
Mateusz, Gostyń
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-12-17
Jarosław, Mszczonów
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-12-16
Udane zakupy, dobrze zapakowane i info o transporcie było. Polecam
Krzysztof, Grodzisk Mazowiecki
Przydatność opinii: 00
5/5
2022-12-14
Opinia jak najbardziej pozytywna! Bardzo dobry kontakt, bardzo rzetelna obsługa od kliknięcia „zamów” do..ostatniego, idealnie dopasowanego i założonego pierścienia na piasty ;-) Poleeecam! :-)
MAGDALENA, LUSOWO
Przydatność opinii: 00
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixelpixel