Łącznie 378 opinie4.94/5.00
5/5
2024-05-20
Produkt premium. Realizacja w terminie
Adrian, Dąbrowa Górnicza
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-05-20
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Wszystko OK
Piotr, Olsztyn
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-05-20
Szybka realizacja zamówienia, bezproblemowy kontakt :) Polecam zakupy w tym sklepie
Marta, Turek
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-05-20
Sebastian, Myślenice
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-05-19
Ok
Przemysław, Turek
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-05-15
Produkt taki jak w opisie i na zdjęciu, szybka wysyłka, informacje o wysyłce na bieżąco pojawiające się na mailu- polecam
Kaja, Ozorków
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-05-15
Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Szymon, Lublin
Przydatność opinii: 00
5/5
2024-04-04
Szybka i sprawna wysyłka.
Kamila, Ełk
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-17
Bardzo dziękujemy za 5-cio gwiazdkową ocenę i miłą opinie oraz dziękujemy za wybór i zakupy w naszym sklepie.
5/5
2024-04-02
, Kępie Zaleszańskie
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-17
Dziękujemy za wysoką ocenę i zakupy w naszym sklepie .Pozdrawiamy i zapraszamy na ponowne zakupy.
5/5
2024-04-01
Świetna jakość wykonania stołka dębowego. Jestem w pełni zadowolona.
Marta, Warszawa
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-17
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się że nasz produkt spotkał się z twoim uznaniem .Dziękujemy za wybór naszego sklepu i zakupy. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy!
5/5
2024-03-31
Aleksandra, Lublin
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-17
Dziękujemy za 5-cio gwiazdkową opinie i pięknie dziękujemy za zakupy .Serdecznie zapraszamy!
5/5
2024-03-29
Jan, Boronów
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-17
Dziękujemy za wybranie naszego sklepu i zakupy miło nam widzieć taka wysoką ocenę .Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!
5/5
2024-03-29
Wszystko ok
Piotr, Ostrołęka
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-17
Bardzo miło nam widzieć przydzielonych 5 gwiazdek cieszymy się ,że wybrałeś nasze produkty .Pięknie dziękujemy oraz polecamy się na przyszłość!
5/5
2024-03-29
Łukasz, Rawa Mazowiecka
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-17
Pięknie dziękujemy za wspaniałą 5 gwiazdkową opinie bardzo dziękujemy za zakupy w naszym sklepie . Pozdrawiamy zapraszamy ponownie!
5/5
2024-03-29
Nataliia, Pruszków
Przydatność opinii: 00
Odpowiedź sklepu2024-04-17
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę za wybór naszego sklepu oraz zakupy .Zapraszamy ponownie!
Wszystkie prezentowane opinie są zebrane wyłącznie od klientów, którzy dokonali zakupu w sklepie i nie mogły być zmienione przez sklep. Ich autentyczność gwarantuje IAI sp. z o.o., dostawca systemu IdoSell, dedykowanego do prowadzenia profesjonalnego sklepu internetowego.
pixelpixel